Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Mikica i Petra zapele u kvalifikacijama Rima

Petra Martić
11.05.2013.
u 22:13

U sutrašnjem finalu turnira u Madridu u ženskoj konkurenciji sučelit će se Serena Williams i Marija Šarapova

Obje naše predstavnice u kvalifikacijama jakog WTA turnira u Rimu zaustavljene su u prvom kolu. Od Petre Martić bolja je sa 6:3, 6:4 bila Amerikanka Mallory Burdette, 84. tenisačica svijeta. Donedavno najbolje plasiranoj  hrvatskoj tenisačici to je već sedmi poraz ove godine, uza samo dvije pobjede. Njezinu sudbinu u Rimu je podijelila i Mirjana Lučić-Baroni, poražena je od prve nositeljice Španjolke Dominguez sa 4:6, 7:6 (4), 6:2.
U sutrašnjem finalu turnira u Madridu u ženskoj konkurenciji sučelit će se Serena Williams i Marija Šarapova. Amerikanka je pobijedila Talijanku Errani sa 7:5, 6:2, a Ruskinja Srpkinju Ivanović sa 6:4, 6:3. U muškom finalu igrat će Rafael Nadal (pobijedio Andujara sa 6:0, 6:4) i Stanislas Wawrinka  (bolji od Berdycha 6:3, 4:6, 6:4). U međusobnim dvobojima sa Švicarcem Nadal vodi s 8-0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije